Dr van der Hoog Clearskin Cover StickNet zoals de Cover Stick van Dr.Hauschka is ook de Clearskin Cover Stick van Dr. van der Hoog speciaal ervoor bedoeld om de huid met pukkeltjes en mee-eters te verzorgen , i.p.v de huid alleen maar te coveren. In de Clearskin Cover Stick zitten ingrediënten zoals Farnesol, die een mild zuiverende werking hebben.

De Clearskin Cover Stick dekt de huid echt héél goed af, zonder deze te verstoppen. Het voordeel van deze hoge dekking is, dat echt alle pukkeltjes en onregelmatigheden van de huid kunnen worden gecoverd. Het nadeel is, dat je sneller ziet dat je make-up draagt (vooral omdat er maar 1 kleur beschikbaar is van de coverstick en dit dus niet speciaal de juiste kleur is voor iedere huid). De coverstick moet goed worden uitgespreid, zodat het er nog enigszins onopvallend uitziet. Dit kan deze coverstick zeker, maar er gaat wel wat tijd in zitten om elk plekje goed uit te smeren. Handiger is het dus om een foundation te gebruiken en daarna heel lichtjes nog wat van deze coverstick eroverheen te smeren, als de pukkeltjes nog niet gecoverd zijn.

Degenen die opzoek zijn naar een sterk dekkende coverstick kan ik de Clearskin Cover Stick van Dr. van der Hoog aanraden. Wel zou ik goed kijken of de kleur matcht met de eigen huidskleur. Als dit het geval is, dan is deze coverstick zeker een aanrader.

Lees ook:
- Dr.Hauschka Pure Care Cover Stick