Het is alweer een tijd geleden dat ik over een reinigingsproduct een recensie schreef. In de zomer heb ik grotendeels mijn Madara Purifying Foam gebruikt, die lekker `luchtig` aanvoelde en daardoor erg fijn was met het warme weer. Een recensie over dit product kun je hier lezen. Een reinigingsproduct dat ik op dit moment echter veel gebruik is de Cleansing Milk van ditzelfde merk. De Madara Cleansing Milk is véél romiger van structuur dan de Purifying Foam en daardoor vind ik hem fijner in gebruik voor de koude maanden. Hij is overigens ook romiger en dikker van structuur dan de Primavera Kalmerende Reinigingsmelk en de Dr.Hauschka Reinigingsmelk.

Madara Cleansing Milk

De Madara Cleansing Milk haalt bij mij heel goed alle make-up weg. Inmiddels heb ik een product waarop `waterproof` staat (namelijk mijn Sans Soucis Liquid Eyeliner) en ook deze kreeg ik met de reinigingsmelk goed verwijderd! Deze goede ervaring met het weghalen van make-up heeft echter niet iedereen. Bij Mevrouw Minder las ik namelijk dat zij wél moest boenen om haar oog make-up ermee weg te krijgen. Maar zoals gezegd, heb ik hier zelf geen last van. Ik denk dat het dus een beetje afhankelijk is van het type make-up product dat je gebruikt en van de gevoeligheid van je huid, of deze Cleansing Milk voor jou geschikt is. Zelf heb ik een normale- tot droge huid en alleen de huid van mijn handen is wat gevoeliger (daar heb ik namelijk eczeem).

Persoonlijk ben ik dus erg blij met de Madara Cleansing Milk, waarover ik eigenlijk geen commentaar heb. Ik vind de Cleansing Milk zelfs nog fijner dan de Purifying Foam die ik in de zomer gebruikt heb. De Cleansing Milk voelt namelijk nog zachter aan voor de huid rondom mijn ogen dan de Purifying Foam. Daarnaast heeft de Cleansing Milk een lekker, zacht-zoetig geurtje. Een prima natuurcosmetica-product dus voor een fijne prijs. De Madara Cleansing Milk kost rond de €16,- voor 200ml.

Lees ook:
- Madara Deep Purifying Foam
- Primavera Kalmerende Reinigingsmelk Kamille-Bernagie