Eén van de redenen waarom ik zo graag natuurcosmetica-producten gebruik, is dat deze eigenlijk altijd lekker ruiken. Tot nu toe heb ik nog geen enkel natuurcosmetica-product gehad dat tè zoetig of tè scherp was voor de neus. Ook de Madara Deep Moisture Fluid heeft een erg natuurlijke geur. Hij ruikt namelijk naar zomerse grassen. Hoewel dit niet mijn lievelingsgeur zal worden (ik heb een lichte vorm van hooikoorts en daardoor vind ik `grassen` minder fijn ruiken), vind ik het toch een pluspunt dat deze crème heel natuurlijk ruikt en niet naar een sterke parfum. Een verzorgingsproduct moet echter niet alleen lekker ruiken, maar ook de huid verzorgen en dat doet deze Madara Deep Moisture Fluid heel goed.

Madara Deep Moisture Fluid

De Madara Deep Moisture Fluid is speciaal bedoeld voor de normale tot gemengde huid. De crème heeft een fijne lichte textuur en kan daardoor makkelijk over het gezicht verdeeld worden. Daarnaast trekt hij heel snel de huid in, zonder een vettig laagje achter te laten. Het fijne hiervan is, dat de Madara Deep Moisture Fluid echt ideaal is als basis onder foundation. Doordat de crème snel intrekt, kan de foundation sneller en egaler aangebracht worden. De Madara Deep Moisture Fluid geeft voor mijn normale huid met enkele droge plekken genoeg verzorging en maakt hem mooi zacht. Ook mijn gevoelige huid op de handen (waar ik wat eczeem heb) reageert niet allergisch op deze crème.

Al met al vind ik dit een fijne dagcrème, die goed verzorgt en echt ideaal is als basis onder foundation. De geur van grassen is jammergenoeg niet helemaal naar mijn smaak en daardoor zal ik deze crème minder snel opnieuw kopen, maar hij ruikt wel heel natuurlijk. Mocht je de geur van grassen lekker vinden, dan is deze dagcrème echt een aanrader. De Madara Deep Moisture Fluid kost rond de €25,- voor 50ml en kan o.a gekocht worden bij de Nederlandse webwinkel DermaCare.nl

Lees ook:
- Weleda Iris Hydraterende Dagcrème
Madara Deep Purifying Foam