Mijn nieuwste aanwinst qua lippenbalsems is de Weleda Everon Lippenbalsem. Ik probeer niet graag nieuwe balsems uit, omdat ik zéér tevreden ben met de Extreme Protection Lippenbalsem van Dr.E.J.Swaab, maar bij de lippenbalsem van Weleda wilde ik toch een gokje wagen.

Weleda Everon Lippenbalsem (met een natuurlijke SPF4)

EN? Ik denk zelfs een nieuwe favoriete lippenbalsem gevonden te hebben. De Weleda Everon Lippenbalsem verzorgt de lippen super fijn, ook als ik last heb van zéér ruwe, schrale lippen. Daarnaast heeft hij een fijne kruidige, maar ook zoet-bloemige geur (die moeilijk te omschrijven is) en een fijne vastere textuur (die niet snel tè zacht wordt op de lippen). Daardoor kan de lippenbalsem ook heel goed onder een lippenstift opgedragen worden. Deze textuur is overigens niet ieders `cup of tea`, Mevrouw Minder schreef juist dat zij de lippenbalsem tè stug vond en niet lekker vond smeren. De Weleda Everon Lippenbalsem kun je namelijk inderdaad vaker dan bijvoorbeeld een Labello over je lippen heen-en-weer smeren, zonder dat hij een zacht `smeltend` laagje op je lippen vormt.

De Weleda Everon Lippenbalsem is gemaakt van mooie, natuurlijke ingrediënten en heeft door z`n speciale samenstelling ook nog eens een natuurlijke beschermingsfactor 4. De lippenbalsem kost €4,65 en kan bij natuurwinkels en in sommige DA´s gekocht worden. Persoonlijk vind ik deze lippenbalsem echt super: hij heeft een fijne geur, maakt de lippen lekker zacht en hij heeft naar mijn mening ook nog eens een ideale textuur, die snel intrekt en erg handig werkt onder een lippenstift.

Lees ook:
- Dr.E.J.Swaab Lippenbalsem Extreme Protection
- Weleda Amandel Verzachtende Gezichtsolie