Weleda Granaatappel RegeneratieolieDe afgelopen weken stonden in het kader van de tentamens. Het waren drukke weken en de namen en begrippen die ik moest leren, spoken nog steeds door mijn hoofd…Doleantie, Vrijmaking, Yom Kippur, Jahilla, Schleiermacher…

Een fijne ontspanning was het, om `s avonds na het leren lekker te douchen. Weer warm te worden door het water en me daarna met een zoete, exotische geur van granaatappel te omhullen. Hiervoor gebruikte ik de Weleda Granaatappel Regeneratieolie, die echt even in de huid gemasseerd moet worden voordat die intrekt. Daardoor kan deze huidolie zowel voor een massage gebruikt worden als voor de verzorging van de huid. Hoe dikker je de olie namelijk aanbrengt, hoe langer het duurt voordat hij intrekt.

De Weleda Granaatappel Regeneratieolie heeft dan ook een dikkere, zwaardere textuur dan bijvoorbeeld de Dr.Hauschka Bodyolie in Citroen-Lemongrass, die echt bijzonder licht aanvoelt voor een olie (maar waardoor hij wel minder goed als massage-olie gebruikt kan worden). De Weleda Granaatappel Regeneratieolie voelt lekker zacht aan op de huid, is fijn voedend…en ja, ik heb eigenlijk geen kritiek. Fijne geur, fijne textuur, fijne verzorging. Net als overigens de Dr.Hauschka Bodyolie (hoewel beiden dus van elkaar verschillen).

De Weleda Granaatappel Regeneratieolie kost rond de €17,- voor 100ml. Weleda is o.a te koop bij Zalando, waar ook nog wat andere interessante natuurcosmetica-merken worden verkocht zoals Santaverde en Yes to.

Lees ook:
- Weleda Iris Hydraterende Dagcrème
- Weleda Granaatappel Handcrème