Weleda Rosa MosquetaAl lange tijd was ik erg benieuwd naar de Rosa Mosqueta Vitaliserende Dagcrème van Weleda. Normaal gesproken gebruik ik de Iris Dagcrème, maar ik wilde eens op zoek naar een anders geurende crème. De Rosa Mosqueta Dagcrème ruikt (zoals de naam al doet vermoeden) heerlijk naar rozen. Deze geur is wel iets anders dan de Wilde Rozen Olie van Weleda, die wat `kruidiger, warmer` ruikt.

De Rosa Mosqueta Dagcrème is speciaal bedoeld voor de rijpere huid vanaf 30. Er zitten extra veel verzorgende ingrediënten in en de crème moet helpen bij het voorkomen van eerste lijntjes in de huid. Persoonlijk vind ik de crème wel iets minder vettend dan de Iris Dagcrème. Als je last hebt van een zéér droge huid, zou je daarom beter de Iris Dagcrème of een crème/olie uit de Amandel-lijn kunnen gebruiken. Bij een normale tot droge huid werkt de Rosa Mosqueta crème zeer goed. De huid wordt goed verzorgd en de crème laat een fijne, zachte rozengeur achter.

Ik kan niet beoordelen of eerste lijntjes in de huid worden voorkomen, omdat ik zelf nog geen beginnende rimpels heb (gelukkig niet met 20). Heeft één van jullie al ervaringen met deze rozencrème bij het voorkomen van rimpels?

Lees ook:
- Weleda Iris Hydraterende Dagcrème
- Weleda Wilde Rozenolie