Bij gezichtstonics vind ik het altijd heel moeilijk om te vertellen wat voor een effect deze hebben op de huid.
Ik weet nooit precies of de gezichtstonic zelf `verzorgend` is of de daaropvolgende gezichtscrèmes. Toch wilde ik jullie graag over de Weleda verfrissende gezichtstonic vertellen, omdat ik deze dagelijks gebruik.

Weleda verfrissende gezichtstonic

De Weleda verfrissende gezichtstonic heeft een fijne citroenachtige geur. Deze geur zorgt er voor dat de huid fris en schoon aanvoelt. Vooral in de zomer is dit natuurlijk super fijn. Daarnaast moet volgens Weleda de gezichtstonic het vochtbalans van de huid op peil houden en het huidbeeld verfijnen. Ik kan inderdaad bevestigen dat mijn huid na het gebruik van deze gezichtstonic er mooi uitziet: de poriën lijken klein en ik heb iets minder droge plekjes. Maar omdat ik altijd een aansluitende dagcrème gebruik waar ook hamamelis in zit (dit ingrediënt heeft een samentrekkende werking op de poriën), kan ik niet zeggen of de poriën kleiner worden door de crème of door de gezichtstonic.

Erg benieuwd ben ik naar jullie ervaringen met gezichtstonics. Merken jullie wel het verschil of gebruiken jullie het meer ter verfrissing van de huid?

Lees ook:
- Weleda Iris Hydraterende Dagcrème
- Weleda Wilde Rozenolie