Vandaag heb ik een erg leuk bericht voor jullie, ik mag van Dr.Hauschka namelijk drie Balancing Teint Powders weggeven. Zoals jullie misschien al wel mee hebben gekregen, ben ik zelf een grote fan van dit natuurcosmetica-merk. Op mijn zestiende kocht ik mijn allereerste Dr.Hauschka producten, de Eyeshadow Solo in No.08 Lichtlila en No.07 Lila. Sindsdien is mijn verzameling make-up producten van dit merk flink uitgegroeid en ook hun gezichtsverzorging heeft een vast plekje in mijn badkamer gevonden. Mijn laatste aanwinst, de Dr.Hauschka Balancing Teint Powder, mag ik nu driemaal weggeven, super leuk dus!

Dr.Hauschka Balancing Teint Powder

De Dr.Hauschka Balancing Teint Powder

De Balancing Teint Powder is een fijne gezichtspoeder om de huid te egaliseren en matteren. De poeder bestaat uit 3 verschillende kleuren, maar eenmaal op de huid aangebracht, heeft de Teint Powder meer een translucent effect (hij dekt bijna niet). Daardoor is de Balancing Teint Powder bij vrijwel iedere huidkleur te gebruiken. Kleine oneffenheden worden met deze poeder prima weggewerkt en de Balancing Teint Powder zorgt ook nog eens voor een mooie gematteerde huid, heel de dag lang. De poeder ruikt echt super lekker naar rozen (een mix van etherische oliën zorgt voor deze geur) en is van 100% natuurlijke ingrediënten gemaakt (een uitgebreide recensie over de Balancing Teint Powder vind je hier).

Om met de winactie mee te doen, moet je de volgende vraag beantwoorden in de comments:

  • Wat was jouw allereerste make-up product en hoe oud was je toen je het kocht?

Als je over deze winactie tweet (voorbeeld: “Doe mee met de winactie van @EmmaWessels en win een @DrHauschkaNL Balancing Teint Powder, www.emmawessels.nl”) en/of mijn facebook liked, maak je
een extra kans op de Balancing Teint Powder. De drie winnaars worden op 20 april bekend gemaakt onderaan dit artikel. Heel veel succes en ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden!
….

En de winnaars zijn: Lieke, Laura Stijnen en Diana! Gefeliciteerd meiden! Als jullie je adresgegevens opsturen naar info(at)emmawessels.nl dan komt het pakketje er zo snel mogelijk aan. Ik vond het echt super leuk om alle antwoorden te lezen en ik wil daarom iedereen bedanken voor de enthousiaste reacties!

* De winnaars zijn getrokken d.m.v lootjes

Lees ook:
- Dr.Hauschka Balancing Teint Powder
- Dr.Hauschka Eyeshadow Solos