Vandaag heb ik een super leuk bericht voor jullie, waar ik me al sinds twee weken op verheug. Van Amazingy, een online organic & natural beauty boutique, mag ik namelijk een ILIA Lipstick in Neon Angel weggeven. Neon Angel is een lipstick met een felroze, magenta kleur en ik denk dat deze kleur zowel op een koele als warme huid mooi gaat staan.

Winactie ILIA Lipstick Neon Angel

ILIA Beauty werd in 2011 opgericht door Sasha Plavsic. Deze Canadese wilde mooie, moderne lippenstift-kleuren maken met natuurlijke ingrediënten. Voor de ILIA lipsticks wordt dan ook 85% aan biologische ingrediënten gebruikt. In de lippenstiften zit o.a jojoba-olie en sesamolie, waardoor de lippen goed verzorgd worden. Omdat Sasha Plavsic geen karmin in haar producten wilde gebruiken (dat zijn geplette luizen, die vaak gebruikt worden om de mooie felle kleur van een lippenstift te creëren), voegt ze maximaal 0,3% aan synthetische ingrediënten toe. Naast de mooie binnenkant hebben de ILIA Lipsticks ook een mooi vormgegeven buitenkant. De lippenstiften zitten namelijk in een minimalistische huls van gerecycled aluminium.

Winactie ILIA Lipstick Neon Angel

Wil je met deze winactie meedoen?
- Geef dan in de comments aan waarom jij de ILIA lipstick in Neon Angel wilt winnen
- Volg EmmaWessels + Amazingy op Facebook (en deel dit bericht op Facebook)

Voor een extra kans?
- Volg EmmaWessels op Youtube

- Volg mij op Bloglovin en like dit artikel

Veel geluk! Ik zal zondag 21 april laten weten wie er heeft gewonnen (onderaan dit artikel).

——-
Update
: De winnaar is Sharon Besems! Als je je adresgegevens opstuurt naar info(at)emmawessels.nl dan komt het pakketje er zo snel mogelijk aan.

Lees ook:
- ILIA Multistick All of Me