Sinds ik het Canadese natuurcosmetica-merk ILIA een aantal maanden geleden heb ontdekt, ben ik helemaal weg van hun producten. De producten van dit merk worden niet alleen van fijne, verzorgende ingrediënten gemaakt, maar zijn ook nog eens super mooi vormgegeven. Mijn favoriete ILIA product van dit moment is de Tinted Lip Conditioner in Nobody`s Baby. Dit is een warme nude-kleurige lip conditioner, die een licht subtiel kleurtje meegeeft aan de lippen en ze bovendien erg goed verzorgd. Het is een beetje een mengvorm tussen lippenbalsem en lipstick dus.

ILIA Lip Conditioner Nobody`s Baby

Om niet alleen te blijven met mijn gezwijmel, wil ik ook één van jullie gelukkig maken met de ILIA Lip Conditioner in Nobody`s Baby. De natuurcosmetica-webshop Amazingy was zo lief en wilde deze wel beschikbaar stellen.

Wil je met deze winactie meedoen?

- Volg dan EmmaWessels + Amazingy op Facebook
- En deel jouw favoriete video van EmmaWessels op Facebook(Ik heb alle video`s op mijn facebookpagina gezet, zodat vanaf die pagina de video`s makkelijk gedeeld kunnen worden via de optie `delen`)

Natuurlijk vind ik het ook super leuk als je me op Youtube, Bloglovin of Twitter volgt, maar dat is geen vereiste voor deze winactie. Veel geluk iedereen! Ik zal zondag 14 juli laten weten wie er heeft gewonnen (onderaan dit artikel).

—-
Update: De winnaar is Deb! Als je je adresgegevens opstuurt naar info(at)emmawessels.nl dan komt het pakketje er zo snel mogelijk aan.

Lees ook:
- ILIA Multistick All of Me