Het is al zo`n lange tijd geleden dat ik een winactie hield op mijn website, dat het me leuk leek om dit weer eens te herhalen. Gewoon als bedankje dat jullie mijn website bekijken en al die lieve comments achterlaten!

Ik heb twee pakketjes samengesteld. In het eerste pakketje zit een Weleda Citrus Verfrissingsdouche (die echt heerlijk naar citroen ruikt en meteen een `boost` geeft op de vroege ochtend) en drie dezelfde flesjes arganolie van Arganic (zodat je de arganolie ook echt een aantal weken kunt uitproberen om te kijken of het je bevalt).

Winactie natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda, 100% Pure, Arganic

Pakketje 1: Weleda Citrus Verfrissingsdouche (20ml) + 3 keer Arganic 100% Pure Arganolie (15ml)

In het tweede pakketje zit een Weleda Wilde Rozen Verwendouche (die een super lekkere kruidige rozengeur heeft, om fijn te ontspannen) en een 100% Pure Apple Butter Soap (met een zoet-fruitige appelgeur).

Winactie natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda, 100% Pure en Arganic

Pakketje 2: Weleda Wilde Rozen Verwendouche (20ml) + 100% Pure Apple Butter Soap (127g)

Wil je met deze winactie meedoen?
- Geef dan in de comments aan welk pakketje je wilt winnen (pakketje 1 of pakketje 2)
- Volg mij op Youtube of Facebook (en deel dan dit bericht)

Natuurlijk vind ik het ook super leuk als je me op Bloglovin of Twitter volgt, maar dat is geen vereiste voor deze winactie.

Veel geluk! Ik zal zaterdag 6 april laten weten wie er hebben gewonnen (onderaan dit artikel).

—————–
Update
: De twee winnaars zijn Jamie (pakketje 1) en Mieke (pakketje 2)!  Als jullie je adresgegevens opsturen naar info(at)emmawessels.nl dan komt het pakketje er zo snel mogelijk aan.

Lees ook:
- Arganic 100% Pure Arganolie
- Weleda Wilde Rozenolie